Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


7.menüpont

Roosie's life.

Sziasztok SzuperBoci tagok. :D Mivel a V.H. eddigi 30 része tetszett nektek, ezért most írok még egy történetet. A V.H. az oldalon nem lesz fenn. (fenn volt, de letöröltem...) Ez a V.H. folytatása lesz, de nem lesz durva, mint eddig... :DD

1.rész.

Reggel volt. Roosie felkelt, és bement a fürdőszobába. majd elment reggelizni. Az anyja nagyon finom kajával várta.

-Roosie, ma lesz az első napod az új suliban. Nem szeretném ha megint balhé lenne..

-Nyugi anya, már nem vagyok olyan...-mondta a lány.

-Rendben, akkor indulj! Jó szórakozást!-mondta az anyja, s Roosie elindult az iskolába. Amint odaért, megdöbbent. A suli gyönyörű volt, a diákok kedvesek voltak. Oda is jött Roosie-hoz egy lány.

-Szia! Hogy hívnak? Én Virág vagyok. Ez az első napom itt.

-Szia! Én Roosie vagyok. Remélem jó barátok leszünk!-mondta izgatottan. Bementek a termekbe. Sajnos Virág nem volt Roosie osztálytársa. Az első óra remekül telt. A tanulók megismerték egymást. Sajnos Roosie-t senki nem kedvelte. A lány szomorúan szaladt ki az udvarba. Virág odaállt mellé.

-Na, neked lettek barátnőid?-kérdezte szomorúan.

-Sajnos nem....neked?

-Nekem sem..-mondta Virág. Ezért ketten sétálgattak az udvaron.Egyszercsak odament hozzájuk egy fiú.

-Szia Virág!

-Szia Steve!! De rég láttalak...negyedikben...

-Igen...És te ki vagy?-fordult a fiú Roosie-hoz.

-Öööö...Roosie.-mondta a lány rákvörös fejjel. Nagyon tetszett neki a fiú.

-Figyeljetek, nem jöttök ma el velem a plázába?-kérdezte Steve.

-De, szívesen elmegyük!-mondták egyszerre a lányok. Végre nem fognak unatkozni! Este el is mentek. Rengeteg boltba bementek, a lányok az összes pénzüket elköltötték. Egyszercsak Steve eltűnt. Virág kétségbeesetten kereste a fiút, az egész plázát bejárták, ordítoztak, de a fiú nem jött elő. Ekkor hátulról megfogta valaki Roosie vállát.

-Roosie. Remélem nem ijedtél meg! Itt vagyok, nem tűntem el.. Csak hoztam neked valamit.

-Nekem? Mit?

-Hát...ezt a nyakláncot.-mondta Steve, és a lány nyakába akasztotta.

-De...hiszen ez nagyon drága!! Kb. 50000 Forint....

-Tudom. De neked szívesen megveszem.-mondta a fiú, és átölelte Roosie-t. Elindultak hazafelé. Virág lakott a legközelebb, szóval hazakísérték. Majd Steve és Roosie együtt indult tovább. Megérkeztek a lány házához. Megálltak az ajtó előtt.

-Roosie, én nagyon örülök hogy megismertelek. Szeretném ha máskor is találkoznák.

-Én is Steve. Persze, holnap ott leszek a suliban!-mondta mosolyogva a lány. Átölelték egymást, és a fiú megcsókolta Roosie-t. Nagyon boldogok voltak. Elköszöntek egymástól, és Steve is elindult haza.

2.rész

Reggel nagy volt a tömeg a suliban. Valami drog ellenes bemutatót tartottak. Roosie is megnézte.

-Hé Virág! Te érted hogy miről beszél?

-Nem igazán!-mondta a lány röhögve. Szóval az egész műsort végig nevették. Miután vége lett, kimentek az udvarra. Steve is odament hozzájuk, és átölelte a barátnőjét. Egyszercsak Roosie rosszul lett.

-Steve....nagyon szédülök...-ennyit tudott mondani, és utána elájult.

-Gyerünk, gyorsan, hozzatok vizet!-ordított a fiú. Le is locsolta párszor, és végre Roosie felült.

-Jól vagy?-kérdezte Virág sírva.

-Persze, minden rendben...semmi gond, nyugi.-mondta Roosie, és leült egy padra. Steve és Virág mellé ültek.Elkezdődött a 2. óra. A lány újra rosszul lett, ezért hazaengedték. Délután meglátogatták a barátai.

Akkor már minden rendben volt. Roosie zenét hallgatott. Egy csomót beszéltek, újságokat olvastak. Virág mondott egy nagyon jó viccet. A többiek annyira röhögtek, hogy felborították az asztalt. :D Roosie nagyon boldog volt.

 Este Virág hazament, Steve pedig még ott maradt a barátnőjénél.Elmentek egy kicsit sétálni a parkba. Már minden sötét volt, és csendes.

-Roosie, mit szólnál, ha holnap elmennénk egy disco-ba?

-Hát, nem is tudom..Tudod, a disco veszélyes hely. Sok ott a balhés ember. Régen én is az voltam, de...már nem.

-Balhés? Hogy érted ez?-Steve nem értette hogy mire gondol a lány.

-Öö..mindegy...ne haragudj, de nem szeretnék róla beszélni..

-Rendben..ha eljön az ideje, úgyis elmondod.

-Steve...azért voltam rosszul a suliban..mert..azt mondta nekem az egyik 19 éves csaj, hogy tetszik neked Virág..és nagyon szomorú vagyok ezért.

-Tessék? Nekem nem tetszik Virág, és nem is a barátnőm!! Ugyan már...én téged szeretlek..-mondta a fiú, és megnyugtatta Roosie-t. Csendesen álltak a parkban.

-Na, akkor eljössz a disco-ba?-kérdezte Steve.

-Tudod mit? Igen, elmegyek! Gyere értem holnap!-mondta Roosie mosolyogva.

-Rendben, jönni fogok! Gyere, hazakísérlek. Holnap suliba kell mennünk.-Steve megfogta a lány kezét, és elindultak.

3.rész

Roosie elkésett a suliból. 10-kor ért be, lepakolta a táskáját, és kiment az udvarra a barátaihoz.

-Hali...bocsi, de elaludtam...

-Sziaaaa Roosie!Hiányoztál!-mondta Virág, és átölelte a barátnőjét.

-Szia!-üdvözölte Steve is.

-Na, akkor megyünk majd a disco-ba?-kérdezte Roosie.

-Hát persze!!Én is veletek megyek.-válaszolt Virág. Ennek nagyon örült a lány. Elkezdődött a 3. óra. Irodalom volt, dolgozatot írtak. Roosie állandóan beszélgetett, segítséget kért, és csapkodta a könyveit. Ezért a tanárnő elvette az ellenőrzőjét, és osztályfőnökit adott neki. Délután Roosie hazament. Amikor az anyja megtudta hogy beírtak neki, megtiltotta hogy este elmenjen a disco-ba. Roosie sírva rohant a szobájába, és bezárta az ajtót.

Este lett. A lány szülei már aludtak. Roosie óvatosan kinyitotta az ajtót, felvett egy gyönyörű ruhát, és kiment a házból. A kapuban már Virág és Steve várták a kocsiban.

-Roosie!Késtél! Mi történt?-kérdezte a barátnője.

-Ne haragudjatok, de most nem szabadna veletek jönnöm. Csak menjünk gyorsan...

-Rendben, Steve, induljunk!-mondta Virág, és már mentek is a buliba.

Megérkeztek. Rengetegen voltak ott, alig jutottak be. De végül sikerült. A zene nagyon hangos volt, mindenki táncolt. Steve megfogta Roosie kezét, és ők is elmentek táncolni. Addig Virág vett egy kis innivalót.

 -Hűű, gyere te is Virág, nagyon jó a buli!!-sikított Roosie.

-Rendben, megyek, csak még ezt megiszom!-válaszolt mosolyogva a lány. Odament a barátjához, és táncolni kezdtek. Nagyon jól érezték magukat.

-Ööö, Steve...ne haragudj, de el kell mennem a WC-re. Mindjárt jövök!

-Rendben!-mondta a fiú a barátnőjének. Roosie el is ment. Miután visszafelé indult, megállt egy kicsit az emeleten, és onnan nézte a barátait. Elmosolyodott.

Majd lement hozzájuk még egy kicsit, utána pedig elindultak haza. Amikor kimentek, Virág vette észre, hogy 2 lány követi őket. Ezért megálltak, és hátrafordultak. Ekkor a két lány elkapta Steve-t, és fegyvert tartottak Roosie-ra és Virágra.

-Most mi lesz?-kérdezte suttogva Roosie a barátnőjét. Virág nem tudott megszólalni, csak Steve-t figyelte. Ekkor a szőke lánynak eszébe jutott valami. Amikor a két csaj nem figyelt oda, elrohant, és elvette az egyik fegyvert úgy, hogy nem vették észre.Visszafutott Virághoz.Eljött a pillanat. Steve felé irányították a fegyvert. Ekkor Virág a fiú elé ugrott, hogy ne tudák lelőni, közben pedig Roosie is le akarta lőni a Steve-t fogó lányt. Roosie lőtt.Nem jól célzott, így a fiú elé ugró barátnőjét lőtte le. Nem bírt megszólalni. Összeesett az utcán, és ott feküdt sírva.

Hamarosan megérkeztek a mentők, és Virágot bevitték a kórházba. Steve hazavittek a barátnőjét.

4.rész

Másnap reggel Roosie korán kelt. Nem bírt aludni. Mi van ha Virág nem éli túl? Mi lesz vele akkor? Magára marad.

Ekkor Steve hívta őt telefonon. Elmentek együtt meglátogatni Virágot. De késő volt. A kórházban szóltak nekik, hogy a lány már nem él. Roosie nem tudta elhinni. Sírva rohant ki, és eltűnt az utcán. Steve nem találta sehol.

Délután Roosie meglátogatta barátját.

-Steve, ne haragudj hogy elmentem. De nem bírom ki nélküle...

-Ugyan Roosie, nem lesz semmi gond. Gyere, rendelek pizzát.-válaszolt a fiú. Leültek a kanapéra.Kicsit beszélgettek, sztárokról, állatokról, az osztálytársaikról, stb. Roosie kicsit jobban lett, mert nem gondolt Virágra.Megjött a pizza. Hamar meg is ették, utána pedig Roosie hirtelen elköszönt, és hazament. Otthon bezárta a szobáját, és bennt sírt. Egy képet nézegetett, amin a barátnője volt. Egyszerűen nem hitte el hogy már nincs.

1 héttel később eljött a temetés napja. Roosie szépen felöltözött, és beszállt szülei kocsijába. Amikor megérkeztek, látta hogy már ott van Steve, és egy pár lány a suliból. Amíg véget nem ért az egész, a barátja kezét fogta, és sírt.

Másnap már jobban volt. Megnyugodott, elfogadta a tényt hogy Virág már nincs többé. Kiment egy kicsit a parkba sétálni a kutyájával, mivel hétvége volt.

Végre egy kicsit szabadnak érezhette magát. Sokat szaladtak.Eldöntötte, hogy ezentúl egyáltalán nem lesz balhés, inkább a kutyákkal fog foglalkozni. De azért Virágot sosem felejti el.

Megérkeztek egy patakhoz. Roosie leterített a földre egy pokrócot, rakott rá kaját, meg innivalót, a kutyáját, Lucky-t pedig elengedte hogy egy kicsit szaladhasson. A lány elégedett feküdt le egy kicsit. Ám egyszercsak valami hangot hallott. Felült. Szinte biztos volt benne, hogy Virág hangját hallja. Megfordult. Nem hitt a szemének. A bokorban ott állt Virág. Szelleme. Roosie annyira megijedt, hogy a kutyájával elrohant, a cuccait pedig otthagyta.

Este meglátogatta őket Steve.

-Szia Roosie! Minden rendben?

-Szia Steve...hát, persze, jól vagyok..de történt velem valami borzasztó..

-Micsoda?! Mondd már!

-Hát jó...ott volt..érted..

-Mi?

-Láttam Virág szellemét!! Ott állt előttem, és felém nyújtotta a kezét! Figyelj Steve, én nem bírok elaludni.

-Rendben, itt maradok veled éjszakára. De tuti hogy csak képzelődtél...-mondta a fiú, persze ő is félt. Lefeküdtek aludni.

5.rész.

Másnap Roosie és Steve nem mentek suliba. Otthon maradtak, hogy megnyugodjanak, és ne gondoljanak állandóan Virágra, és ne kelljen bemenniük abba a terembe, ahol a lány tanult.

-Figyelj Steve, csinálok teát. Aztán megnézhetnénk azt a jó filmet amiről a múltkor meséltél.

-Oké Roosie. Csak nyugodj meg. Addig megkeresem a DVD-t.-mondta a fiú, és nekilátott a keresésnek. Pár perc múlva már a TV előtt ültek. De a lány nem bírt megnyugodni, ezért inkább kimentek a parkba. Vettek vattacukrot, és leültek egy padra. Ekkor valaki megdobta Roosie fejét egy almával. A lány majdnem elájult, nagyon szédült. Steve vitt neki egy kis vizet, és mondta neki hogy feküdjön le egy kicsit a padra. Mellé ült. Közben látta, hogy ki dobta meg a barátnőjét: az egyik lány, aki fegyvert fogott rájuk a buliban. Nem hitt a szemének.

-Héé, Roosie! Gyorsan, siess, tűnjünk innen!-mondta Steve, és elhúzta onnan a lányt. Amikor a fegyveres észre vette hogy menekülnek, elkezdett futni utánuk. Nagyon sokáig futottak, egyszercsak elkezdett esni az eső, és a támadó lányt nem látták. Eltűnt. Ekkor vették észre, hogy eltévedtek. Egy teljesen ismeretlen városban voltak.

Nem láttak semmit, csak sok emeletes házat, sok emberrel. Nem tudták hogy merre menjenek. De legalább az a lány már nem követi őket...Találtak egy boltot.

-Figyelj Steve, én bemegyek, és hozok kaját, te meg próbáld meg kideríteni, hogy hogyan juthatunk haza.

-Rendben Roosie. Ne aggódj, minden rendben lesz..-mondta a fiú, majd elindult. Az aggódó lány nem tudta hogy mit csinál. A kosárba csak pálinkát rakott, majd a pénztárnál kért 5 doboz cigarettát. Kiment. Addigra Steve ott várta. Egy meghökkentő hírrel szolgált a barátnőjének:

-Roosie..megkérdeztem egy nőt, hogy pontosan hol is vagyunk...

-Hool? Mondd már...

-Visegrádon. Innen soha nem jutunk haza! Nagyon messze lakunk..

-Úristen!! Most mit tegyünk?-Roosie nem hitte el a dolgot.

-Figyelj...már beszéltem a szüleinkkel. És beleegyeztek, hogy kereshetünk magunknak egy lakást, és itt élhetünk. Ketten. Majd megadjuk nekik a címünket, gyakran fognak látogatni.Na mit szólsz?

-Micsoda? Mármint...összeköltöznénk?Nagyon örülnék neki, de nekem nagyon gyors ez az egész..

-Figyelj, most nem tehetünk mást. Majd megoldjuk. Ketten.-mondta Steve, és átölelte Roosie-t. Később el is indultak lakást keresni.

6.rész(18+)

El sem hitték, hogy találtak egy lakást, egy ház 6. emeletén. Bevitték a cuccaikat, amiket a szüleik hoztak el nekik.

-Köszi anya, rendesek vagyok! Szerintem mostmár lefekszünk aludni, mert ma nagyon elfáradtunk...-mondta Roosie, és a szülők elmentek.

-Steve...úgy érzem, itt az idő, hogy meséljek neked arról a bizonyos balhés időszakról..

-Tényleg? Rendben, hallgatlak.-mondta a fiú, és leült a franciaágy szélére Roosie mellé.

-Szóval...2 éve ért véget...Ittam, cigiztem, drogoztam....és ebből lettek a balhék. Mindig szomorú voltam, depresszós. Csak egy dolog volt, amiközben jól éreztem magam.Sok barátom volt....és mindig...

-Tényleg? Nem én vagyok az első?

-Sajnos nem. De megbántam. Szóval...mindig...lefeküdtem velük. Bárhol, bármikor. Medencés bulin, a parkban, sőt, még volt rosszabb is. De nem szerettem a fiúkat. De amit adtak, az kellett.-Steve kissé megijedt, de tovább hallgatta a lányt, és megfogta a kezét.

-És ezt a szüleim egyszer megtudták. Megbüntettek, nem örültem neki, mert nem mehettem ki a lakásból, csak a suliba. Ezért elkezdtem otthon, egyedül szórakozni...itt kezdődött a lávalámpás ügy...és még sok más. Csak ebben láttam értelmet. Aztán teltek az évek, és elmúlt ez a dolog, Szerettem volna egy igazi barátot, de szerencsére megtaláltam. Köszönöm Steve. -a fiú el sem hitte, hogy ez vele történik. Átölelte a lányt, és megcsókolta. Sokáig csókolóztak. Végül eljött a perc, amit Roosie várt egész életében. Végre lefeküdt egy okos, normális fiúval, aki szereti őt.

Reggel későn ébredtek fel. Úgy döntöttek, elmennek sétálni a parkba.

Ha akarjátok hogy folytassam, szóljatok a suliban! :D

(szeretném ha eljutnánk a 30. részig, szóval olvassátok a történetet gyakran :D )